Ostukorv:

0 toodet - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.

0

GLS5600CL1ER

Suure pildi vaatamiseks tee pildil topeltklikk

Suumi välja
Suumi sisse

Rohkem vaateid

Casio käekell G-Shock

Tavahind: 143,00 €

Erihind 128,70 €

Kiirülevaade

GLS5600CL1ER
Casio käekell G-Shock
Automaatne valgusallikas
Elektroluminestsentspaneel muudab kogu tabloo kumades kergelt loetavaks. Automaatvalgus lülitub automaatselt sisse EL taustvalgustus, kui vaadata kella näo poole.
Tulekindel
Vastupidav konstruktsioon kaitseb lööke ja vibratsiooni.
Madala temperatuuriga (-20 ° C)
Isegi madalamad temperatuurid kui -20 ° C ei mõjuta seda kellaaega.
Ekraanipilk
Valgusdiood vilgub niipea, kui on saavutatud häire, tagasikäigu aeg või tund signaal.
Maailma aja funktsioon
Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades.
2 stopperi funktsiooni - 1/100 sek. - 1000 tundi
Aegunud aeg, intervalli aeg ja lõpuaeg mõõdetakse lähima saja sekundiga. Sellel mudelil on kaks sõltumatut stopperi, millest igaüks saab kuni 1000 tundi.
Jahi taimer
Igale regattidel ja jahtide võistluse ideaalne eeltingimus: tagasikäigu algusaega saab määrata ajavahemikus 1 kuni 10 minutit, tavaliselt 5 minutit. Helisignaal kõlab üks kord pärast iga minuti möödumist. Viimase kümne sekundi jooksul enne alustamist helistab signaal iga sekundi järel.
Taimer - 1/1 min - 24 tundi (automaatse kordusega)
Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Seejärel loendatakse nad eelnevalt määratud ajaks automaatselt. Aega saab seada lähima minutini ja kuni 24 tundi ette. Ideaalne inimestele, kes peavad iga päev ravimit võtma, või inimestele, kes teevad intervalltreeninguid.
5 multiarmarmat
See mudel on varustatud 5 iseseisva multifunktsionaalse häireseadmega. Üks nendest häirest on hiline alarm. See kell on ideaalse alarmi igat tüüpi kohtumiste jaoks. Mudelil on kokku neli korduva häire: 1. Igapäevane häire, kõlab iga päev samal kellaajal, 2. Kuupäeva äratus, nt et aidata teil mäletada sünnipäevi, 3. Kuu alarm, helid samal päeval samal ajal samal ajal, 4. Alarm iga kuu iga päeva kohta.
Hilisema funktsiooni edasilükkamine
Iga kord, kui äratuse lõpetate, kostab see mõne minuti pärast uuesti.
Klahv toonid sisse / välja
Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud.
Automaatne kalendri kuupäev, päev ja kuu
Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva.
12/24-tunnine ajamääratlus
Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis.
Mineraalne klaas
Karm mineraal klaas on vastu kriimustamist.
Vaigu juhtum
Riidest riba
Moodne kangas randmerihm muudab kell väga mugavaks kandmiseks.
Lukk
3 aastat - 1 aku
Aku tarnib kellaenergiat piisava energiaga ligikaudu. kolm aastat.
Veekindluse klassifikatsioon (20 bar)
Ideaalne tasuta sukeldumiseks ilma akvalangita. Kell on vastavalt ISO 22810-le veekindla kuni 20 baari.
Mõõtmed (H x W x D)
46,7mm x 43,2mm x 12,7mm
Kaal
u. 59 g

Laoseis: Laost otsas

Detailid

Casio käekell G-Shock Automaatne valgusallikas Elektroluminestsentspaneel muudab kogu tabloo kumades kergelt loetavaks. Automaatvalgus lülitub automaatselt sisse EL taustvalgustus, kui vaadata kella näo poole. Tulekindel Vastupidav konstruktsioon kaitseb lööke ja vibratsiooni. Madala temperatuuriga (-20 ° C) Isegi madalamad temperatuurid kui -20 ° C ei mõjuta seda kellaaega. Ekraanipilk Valgusdiood vilgub niipea, kui on saavutatud häire, tagasikäigu aeg või tund signaal. Maailma aja funktsioon Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades. 2 stopperi funktsiooni - 1/100 sek. - 1000 tundi Aegunud aeg, intervalli aeg ja lõpuaeg mõõdetakse lähima saja sekundiga. Sellel mudelil on kaks sõltumatut stopperi, millest igaüks saab kuni 1000 tundi. Jahi taimer Igale regattidel ja jahtide võistluse ideaalne eeltingimus: tagasikäigu algusaega saab määrata ajavahemikus 1 kuni 10 minutit, tavaliselt 5 minutit. Helisignaal kõlab üks kord pärast iga minuti möödumist. Viimase kümne sekundi jooksul enne alustamist helistab signaal iga sekundi järel. Taimer - 1/1 min - 24 tundi (automaatse kordusega) Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Seejärel loendatakse nad eelnevalt määratud ajaks automaatselt. Aega saab seada lähima minutini ja kuni 24 tundi ette. Ideaalne inimestele, kes peavad iga päev ravimit võtma, või inimestele, kes teevad intervalltreeninguid. 5 multiarmarmat See mudel on varustatud 5 iseseisva multifunktsionaalse häireseadmega. Üks nendest häirest on hiline alarm. See kell on ideaalse alarmi igat tüüpi kohtumiste jaoks. Mudelil on kokku neli korduva häire: 1. Igapäevane häire, kõlab iga päev samal kellaajal, 2. Kuupäeva äratus, nt et aidata teil mäletada sünnipäevi, 3. Kuu alarm, helid samal päeval samal ajal samal ajal, 4. Alarm iga kuu iga päeva kohta. Hilisema funktsiooni edasilükkamine Iga kord, kui äratuse lõpetate, kostab see mõne minuti pärast uuesti. Klahv toonid sisse / välja Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud. Automaatne kalendri kuupäev, päev ja kuu Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva. 12/24-tunnine ajamääratlus Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis. Mineraalne klaas Karm mineraal klaas on vastu kriimustamist. Vaigu juhtum Riidest riba Moodne kangas randmerihm muudab kell väga mugavaks kandmiseks. Lukk 3 aastat - 1 aku Aku tarnib kellaenergiat piisava energiaga ligikaudu. kolm aastat. Veekindluse klassifikatsioon (20 bar) Ideaalne tasuta sukeldumiseks ilma akvalangita. Kell on vastavalt ISO 22810-le veekindla kuni 20 baari. Mõõtmed (H x W x D) 46,7mm x 43,2mm x 12,7mm Kaal u. 59 g