Ostukorv:

0 toodet - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.

0

WV200DE1AVER

Suure pildi vaatamiseks tee pildil topeltklikk

Suumi välja
Suumi sisse

Rohkem vaateid

Casio käekell digital

Tavahind: 143,00 €

Erihind 128,70 €

Kiirülevaade

WV200DE1AVER
Casio käekell digital
lluminaator
Elektroluminestsentspaneel muudab kogu numbrilaua kergeks vaatamiseks, kumab.
Raadiosignaali vastuvõtja (EL, USA, Jaapan)
Euroopas või Põhja-Ameerikas, Kanadas ja Kesk-Ameerikas või Jaapanis paljudes osades - kui kell on seatud kohalikule ajavööndile, saab see asjakohase signaali, mis tagab alati täpse aja näitamise. Paljudes riikides kuvatakse ka suve- ja talveaeg automaatselt.
Maailma aja funktsioon
Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades.
Stopperi funktsioon - 1/100 sek. - 1 tund
Vahetult kulunud aeg, jagatud aeg ja viimane aeg mõõdetakse 1/100-sec täpsusega. Kell võib mõõta kuni 1 tunni aega.
Taimer - 1/1 min - 1 tund
Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Aega saab seada lähima minutini ja kuni 1 tund ette.
Igapäevane alarm
Igapäevane häiresignaal tuletab teile meelde sündmusi, mis korduvad iga päev, helitava signaali väljastamisega määratud aja jooksul.
Mitmekeelne
Päeva nime saab kuvada erinevates keeltes.
Klahv toonid sisse / välja
Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud.
Automaatne kalender kuupäeva, päeva ja kuu kaupa
Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva.
12/24-tunnine ajamääratlus
Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis.
Mineraalne klaas
Tugevdatud mineraal klaas on kriimukindel.
Roostevabast terasest korpus
Roostevabast terasest kett
Tugev, vastupidav ja elegantne: roostevabast terasest randmekett annab teie kellale klassikalise tunde.
Veekindluse klassifikatsioon (20 bar)
Ideaalne sukeldumiseks ilma akvaloogita. Kell on vastavalt ISO 22810-le veekindla kuni 20 baari.
Mõõtmed (H x W x D)
52,20mm x 47,70mm x 15,2

Laoseis: Laost otsas

Detailid

Casio käekell digital lluminaator Elektroluminestsentspaneel muudab kogu numbrilaua kergeks vaatamiseks, kumab. Raadiosignaali vastuvõtja (EL, USA, Jaapan) Euroopas või Põhja-Ameerikas, Kanadas ja Kesk-Ameerikas või Jaapanis paljudes osades - kui kell on seatud kohalikule ajavööndile, saab see asjakohase signaali, mis tagab alati täpse aja näitamise. Paljudes riikides kuvatakse ka suve- ja talveaeg automaatselt. Maailma aja funktsioon Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades. Stopperi funktsioon - 1/100 sek. - 1 tund Vahetult kulunud aeg, jagatud aeg ja viimane aeg mõõdetakse 1/100-sec täpsusega. Kell võib mõõta kuni 1 tunni aega. Taimer - 1/1 min - 1 tund Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Aega saab seada lähima minutini ja kuni 1 tund ette. Igapäevane alarm Igapäevane häiresignaal tuletab teile meelde sündmusi, mis korduvad iga päev, helitava signaali väljastamisega määratud aja jooksul. Mitmekeelne Päeva nime saab kuvada erinevates keeltes. Klahv toonid sisse / välja Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud. Automaatne kalender kuupäeva, päeva ja kuu kaupa Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva. 12/24-tunnine ajamääratlus Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis. Mineraalne klaas Tugevdatud mineraal klaas on kriimukindel. Roostevabast terasest korpus Roostevabast terasest kett Tugev, vastupidav ja elegantne: roostevabast terasest randmekett annab teie kellale klassikalise tunde. Veekindluse klassifikatsioon (20 bar) Ideaalne sukeldumiseks ilma akvaloogita. Kell on vastavalt ISO 22810-le veekindla kuni 20 baari. Mõõtmed (H x W x D) 52,20mm x 47,70mm x 15,2