Ostukorv:

0 toodet - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.

0

AE1000W2AVEF

Suure pildi vaatamiseks tee pildil topeltklikk

Suumi välja
Suumi sisse

Rohkem vaateid

Casio käekell Digital

Tavahind: 57,00 €

Erihind 51,30 €

Kiirülevaade

AE1000W2AVEF
Casio käekell Digital
LED-valgus
Numbriplaadi valgustamiseks kasutatakse valgusdioodi (LED).
Maailma aja funktsioon
Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades.
Stopperi funktsioon - 1/100 sek. - 24 tundi
Vahetult kulunud aeg, jagatud aeg ja viimane aeg mõõdetakse 1/100-sec täpsusega. Kell võib mõõta kuni 24 tundi.
Taimer - 1/1 sekundit - 24 tundi
Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Need Aega saab seada lähima sekundi ja kuni 24 tundi ette.
5 igapäevast häiret
Igapäevane häire annab teile meelde korduvaid sündmusi akustilise signaaliga teie määratud ajal. Sellel mudelil on 5 sõltumatut häiret oluliste kohtumiste paindlikuks meeldetuletusteks.
Klahv toonid sisse / välja
Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud.
Automaatne kalender
Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva.
12/24-tunnine ajamääratlus
Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis.
Korpus kautshukk kummist
Kautshukk kummist rihm
Kautshukk kummist rihm on ideaalne materjal tänu oma väga vastupidavatele ja paindlikele omadustele.
Pikk aku eluiga
10 aastat, 1 aku. Uusarenenud elektroonika tagab oluliselt väiksema energiatarbimise.
Veekindluse klassifikatsioon (10 baari)
Ideaalne ujumiseks ja snorgeldamiseks: kell on veekindel 10 bar vastavalt ISO 22810 standardile.
Mõõtmed (H x W x D)
48,1 mm x 43,7 mm x 13,7 mm
Kaal
u. 40,0 g

Laoseis: Laost otsas

Detailid

Casio käekell Digital LED-valgus Numbriplaadi valgustamiseks kasutatakse valgusdioodi (LED). Maailma aja funktsioon Näitab praegust kellaaega suuremates linnades ja konkreetsetes maailma piirkondades. Stopperi funktsioon - 1/100 sek. - 24 tundi Vahetult kulunud aeg, jagatud aeg ja viimane aeg mõõdetakse 1/100-sec täpsusega. Kell võib mõõta kuni 24 tundi. Taimer - 1/1 sekundit - 24 tundi Täpsuse fännide jaoks: tagasikäigu taimerid aitavad teil meeles pidada konkreetseid või korduvaid sündmusi, andes eelnevalt määratud ajal helisignaali. Need Aega saab seada lähima sekundi ja kuni 24 tundi ette. 5 igapäevast häiret Igapäevane häire annab teile meelde korduvaid sündmusi akustilise signaaliga teie määratud ajal. Sellel mudelil on 5 sõltumatut häiret oluliste kohtumiste paindlikuks meeldetuletusteks. Klahv toonid sisse / välja Nuppude toonid režiiminupu kasutamiseks saab välja lülitada. See tähendab, et kell ei lülitu ühelt funktsioonilt teisele üle piiksu. Eelhäälestatud häired või taimerid jäävad aktiivseks, kui nuppude toonid on deaktiveeritud. Automaatne kalender Pärast seadistamist kuvatakse automaatne kalender alati õige kuupäeva. 12/24-tunnine ajamääratlus Ajad saab kuvada kas 12-tunnise või 24-tunnise formaadis. Korpus kautshukk kummist Kautshukk kummist rihm Kautshukk kummist rihm on ideaalne materjal tänu oma väga vastupidavatele ja paindlikele omadustele. Pikk aku eluiga 10 aastat, 1 aku. Uusarenenud elektroonika tagab oluliselt väiksema energiatarbimise. Veekindluse klassifikatsioon (10 baari) Ideaalne ujumiseks ja snorgeldamiseks: kell on veekindel 10 bar vastavalt ISO 22810 standardile. Mõõtmed (H x W x D) 48,1 mm x 43,7 mm x 13,7 mm Kaal u. 40,0 g